Openingstijden

Ma: 9:00 – 17:00 uur
Di: 8:00 – 20:00 uur
Woe: 8:00 – 17:00 uur
Do: 9:00 – 19:00 uur
Vrij: 8:00 – 17:00 uur

Over de praktijk

FOCUS is afgeleid van het woord focussen. Dit betekend aandacht richten op… in dit geval gezonde voeding.

Bij FOCUS diëtistenpraktijk wordt de aandacht in de dieetbehandeling vooral gericht op het aanleren  en behouden van een gezond voedingspatroon. De voeding van elke cliënt wordt op maat samengesteld. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen eetgewoonten, voorkeuren en smaakbeleving. Wij hanteren geen strenge diëten. De basis naar gedragsverandering op lange termijn is volgens ons juist het aanleren van een gezonde en bewuste omgang met uw voeding.

FOCUS diëtistenpraktijk is een maatschap. In de maatschap werkt een team van enthousiaste, betrokken en ervaren diëtisten. Een FOCUS diëtist zal u altijd op basis van uw individuele wensen begeleiden.

SPECIALISATIES
Wij hebben alle erkende specialisaties in huis. Denk bijvoorbeeld aan dieetbegeleiding bij overgewicht/obesitas, ondergewicht, ondervoeding, diabetes mellitus, hypertensie, hypercholesterolemie, oncologie, nierziekten, voedingsproblematiek bij kinderen, maag-lever-darmziekten, prikkelbare darm (FODMAP-dieet), voedselovergevoeligheid. Maar ook voor voedingsadvies bij sport.

Indien u niet naar de praktijk kunt komen, doen we op indicatie ook huisvisite.

Heeft u vragen over voeding? Of heeft u behoefte aan voorlichting over uw ziekte en bent u benieuwd wat voeding op dit gebied voor u kan betekenen? U bent van harte welkom bij FOCUS!

Bij ons kunt u terecht voor al uw voedingsvragen!