Contactinformatie

Openingstijden

Maandag: 08.00 uur – 21.00 uur
Dinsdag: 08.00 uur – 20.00 uur
Woensdag: 08.00 uur – 18.00 uur
Donderdag: 08.00 uur – 21.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur – 18.00 uur

Over de praktijk

Alle fysiotherapeuten bij Actief Fysiotherapie zijn algemeen fysiotherapeut en werken in verschillende thema’s met elkaar samen voor de meest gespecialiseerde zorg voor u.

Voor bewust en gezond bewegen

Jaarlijks gaan zo’n 1,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. De fysiotherapeut weet alles af van “de mens in beweging”. Actief zijn is de kern van uw herstel, de fysiotherapeuten van Actief helpen u hierbij.

Actief Fysiotherapie is een praktijk met 8 locaties in Hillegersberg- Schiebroek (Naast Medisch Centrum Hillegersberg ook in Medisch Centrum Schiebroek, Schiebroekse Parkflat, Borgsate, Kleiweg , Park 16Hoven, Arcadia en de Lijsterlaan).

Bij Actief staat de client centraal en door een persoonlijke benadering voelt u zich snel op uw gemak. Door een breed scala aan gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn wij in staat de zorg te bieden die bij u past.

SPECIALISATIES

Bij Actief Fysiotherapie kunt u terecht voor Fysiotherapie. Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Oncologiefysiotherapie en Geriatriefysiotherapie. Daarnaast verzorgt Actief cursussen “Actief Zwanger”, Babymassage, Fysiofitness en biedt Actief beweegprogramma’s aan voor mensen met Diabetes Mellitus, Overgewicht en COPD. Bovendien is Actief Fysiotherapie aangesloten bij het Parkinsonnet, Thuiszorgfysiotherapie, Claudicationet en het schoudernetwerk.